دعوت ۵ بدمینتون باز زنجانی به اردوی تیم ملی

باقری دبیر هیئت بدمینتون استان زنجان در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - گفت: مسابقات بین المللی سریز جوانان از ۱۵ تا ۱۸ بهمن ماه در شیراز برگراز می‌شود.

او می‌گوید: امیرحسین حسنی (زیر ۱۹ سال)، جواد شیرمحمدی و آیسان شوریده (زیر ۱۷ سال) در این مسابقات حضور خواهند داشت.

به گفته دبیر هیئت بدمینتون استان زنجان اردوی این دوره از مسابقات از تاریخ یکم تا هفتم بهمن ماه در محلات اراک و از هفتم تا ۱۵ بهمن ماه در شیراز برگزار خواهد شد.

باقری گفت: بدمینتونیست‌هایی از استان‌های خراسان رضوی، زنجان، کرمان، کرمانشاه، اصفهان و تهران  در این مسابقات باهم به رقابت خواهند پرداخت.

او می‌گوید: پس از پایان مسابقات بین المللی سریز جوانان، مسابقات بین المللی دهه فجر در شیراز برگزار خواهد شد که آقایان محسن معصومی تبار و محمدامین مقدم از زنجان برای حضور در این رقابت‌ها دعوت شده اند.

به گفته دبیر هیئت بدمینتون استان زنجان فریده عینی و آرش ترک ثامنی به عنوان داوران بین المللی و باقری به عنوان  سرمربی در این دوره از رقابت‌ها حضور خواهند داشت.



انتهای پیام/م