۱۲ محکوم جرائم غیر عمد زندان بافت آزاد شدند

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - عنایت الله دهقانی،دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت گفت: کامیونداران و رانندگان شهرستان بافت در قالب پویش رهایی از بند در دو مرحله اقدام به آزادی زندانیان غیر عمد از زندان کردند.

او می گوید: در مرحله اول به مناسبت هفته حمل و نقل ۵ نفر زندانی جرائم غیرعمد آزاد و در مرحله دوم به نیت سردار  شهید حاج قاسم سلیمانی و در دومین سالروز شهادت این شهید عزیز، مقدمات آزادی ۷ نفر دیگر فراهم شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت در پایان ضمن تشکر از همکاری اصحاب رسانه از حس انسان‌دوستانه و همدلی تمامی فعالان حوزه حمل و نقل، رانندگان وکامیونداران شهرستان بافت تشکر و قدردانی کرد.

به گفته او  پویش رهایی از بند با پیشنهاد دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت در دو مرحله برگزار و مجموعا ۱۲ زندانی آزاد شدند.

انتهای پیام/ی