۹۷ توده رحمی از شکم بانوی ۴۲ ساله تبریزی خارج شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،واعظی  پزشک معالج انکولوژیست زنان و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: بانوی بیماری با شکایت درد شکم و خونریزی غیرنرمال و حجیم رحمی به درمانگاه انکولوژی بیمارستان الزهرا مراجعه کرده بود که در سونوگرافی صورت گرفته توده‌های متعدد در تمامی قسمت‌های رحم وی به صورت ساب سروز، اینترامورال و ساب موکوزال مشاهده شد.

 آزمایشات انجام شده روی بیمار آنمی مزمن ناشی از خونریزی طولانی مدت رحمی را نشان می‌داد.

 بیمار تحت لاپاراتومی و میومکتومی آبدومینال قرار گرفت و حدود ۹۷ توده از بخش‌های مختلف رحم وی خارج شد.

خوشبختانه رحم این بیمار بازسازی و حفظ شد و او سه روز بعد از جراحی از بیمارستان مرخص می‌شود.

 میوم‌ها جزو شایع‌ترین توده‌های خوش خیم رحمی هستند که از علائم آن‌ها خونریزی و درد لگن و شکم ناشی از رشد بیش از حد می‌باشد.

این مشکل مبتلابه زنان در سنین باروری است و در مواردی که متعدد باشد، احتمال برداشتن رحم بسیار بالاست و حفظ باروری و جراحی ایمن در این موارد از چالش برانگیزترین موقعیت‌های جراحی است.

انتهای پیام/ک