۶ قطعه زمین از اراضی ملی استان همدان از دست متصرفان آزاد شد

۱۱۰ میلیارد ریال از اراضی ملی استان همدان از دست متصرفان آزاد شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،سرهنگ مهدی نوری ، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت که بیش از ۶ قطعه زمین از اراضی ملی روستا‌های بخش مرکزی شهرستان همدان با ۲/۴ هکتار مساحت و ارزش ۱۱ میلیارد تومان از تصرف زمین خواران خارج و آزادسازی شد.

او افزود: متخلفان با هدف تصرف مراتع واقع در اراضی ملی اقدام به کاشت درخت و فنس کشی در این اراضی کرده بودند که با حکم قضایی زمین‌ها رفع تصرف و به بیت المال بازگردانده شد.

 فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار داشت: برای حفظ حقوق بیت المال و برخورد با زمین خواران، یگان حفاظت منابع طبیعی استان همدان با همکاری دستگاه قضایی و نیروی اننظامی به صورت قاطع با متصرفان و تخریب کنندگان اراضی ملی برخورد می‌کند.

سرهنگ مهدی نوری گفت: همچنین با افرادی که به صورت غیرقانونی و بدون هرگونه دلیل اقدام به تصرف غیرمجاز اراضی ملی کنند براساس مقررات برخورد و از هرگونه تصرف غیر قانونی این اراضی جلوگیری می‌شود.

او با تاکید بر اینکه ورود به عرصه منابع طبیعی خط قرمز یگان حفاظت است، افزود: برخی سودجویان به بهانه‌های مختلف درصدد تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی هستند که با جدیت و براساس قانون با این قبیل افراد برخورد می‌شود.

 فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار داشت: تخریب گونه‌های گیاهی و فرسایش خاک غنی دامنه کوه‌ها از جمله آثار منفی تصرف اراضی ملی است که برهمین اساس اقدامات پیشگیرانه شامل نصب تابلو و علائم هشداردهنده و گشت زنی مستمر در اراضی در اولویت و دستور کار یگان حفاظت منابع طبیعی استان همدان قرار دارد.

سرهنگ مهدی نوری گفت: عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی بر اساس برنامه پیش بینی شده و در راستای حفاظت از بیت المال و جلوگیری از تصرف غیرقانونی به صورت شبانه روزی مشغول گشت زنی و حراست و صیانت از اراضی ملی هستند.

او از عموم مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه اقدام به منظور  تصرف اراضی، قطع درخت، حریق جنگل و مرتع، قاچاق چوب و محصولات فرعی جنگل و مرتع مراتب را از طریق تماس با سامانه ۱۵۰۴ و ۱۳۹ گزارش کنند.

استان همدان در مجموع دارای ۸۲۲ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی و جنگلی شامل اراضی با وضعیت خوب تا متوسط، بوته زار‌ها با وضعیت متوسط تا ضعیف و مراتع کویری و بیابانی با وضعیت ضعیف تا خیلی ضعیف است.

منبع ایرنا

انتهای پیام/غ