فرماندار چاراویماق مطرح کرد؛
۲۰۰میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی چاراویماق هزینه شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، یعقوبی فرماندار چاراویماق در جلسه شورای اداری شهرستان  با اشاره به اینکه پارسال و امسال برای اجرای طرح‌های عمرانی از سوی دستگاه‌های اجرایی شهرستان بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، جذب و هزینه شده است اظهار داشت: خوشبختانه طی سال‌های اخیر در راستای محرومیت‌زدایی و توسعه شهرستان اقدامات خوبی از سوی دستگاه‌های اجرایی انجام شده و تمامی این طرح‌ها با پیگیری‌های مجموعه فرمانداری اتفاق افتاده است.

وی اضافه کرد: بهره‌مندی ۸۰ روستا از نعمت گاز با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان  و نوسازی و مقاوم‌سازی منازل مسکونی با بیش از ۷۴ میلیارد تومان از جمله اقدامات و خدمات صورت گرفته در سطح شهرستان است.

یعقوبی در ادامه به ظرفیت‌ها و منابع موجود در شهرستان اشاره کرد و افزود: حضور بنیاد علوی و بنیاد برکت در شهرستان فرصت مغتنمی است که باید از این ظرفیت ها در راستای اشتغالزایی پایدار منطبق با توانمندی‌های موجود منطقه از جمله راه‌اندازی کارگاه‌ها و کارخانجات در حوزه‌های فرآوری معادن، لبنیات و کشاورزی استفاده شود.

انتهای پیام/ک