معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد:
نیکوکاران یزدی حامی ایتام شوند

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، غلامرضا مشعل چی معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزدگفت: مردم خیراندیش و نیکوکار استان یزد می‌توانند به نیت سلامتی نوزاد دلبند خود سرپرستی فرزند یتیمی را عهده دار شوند و ماهیانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب فرزند معنوی خود واریز کنند.

او افزود: در آخرین اقدام خداپسندانه، والدین نوزاد چهار ماهه نیری حامی نوزاد یتیم چهار ماهه شدند و فاطمه خانم به عنوان کوچکترین حامی ایتام در شهرستان تفت شد.

مشعل چی تصریح کرد: در حرکت خیرخواهانه دیگر حامیان نیکوکار هزینه جراحی دختر یتیم سید تحت حمایت این نهاد به مبلغ پنج میلیون تومان را تامین کردند.

مشعل چی یادآور شد: پنج هزار و ۳۰۰ نفر از ایتام و فرزندان نیازمند غیر یتیم در استان یزد از حمایت ۱۸ هزار حامی نیکوکار در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین استفاده می‌کنند.

او ادامه داد: مردم نیکوکار استان می‌توانند یتیم و یا فرزند نیازمند غیریتیم (محسنین) مورد نظر خود را در قالب طرح‌های اکرام ایتام و محسنین انتخاب کرده و ماهیانه حداقل ۵۰ هزار تومان به معیشت آن‌ها کمک کنند.

مشعل چی گفت: سامانه‌های اینترنتی ekram.emdad.ir و mohsenin.ir ساده‌ترین روش برای حمایت و کمک به ایتام و فرزندان نیازمند تحت حمایت این نهاد به‌صورت غیرحضوری و آنی است و نیکوکاران یزدی می‌توانند با ثبت‌نام در این سامانه‌ها حمایت ایتام و فرزندان نیازمند موردنظر خود را بر عهده گیرند.

انتهای پیام/‌ی