بیش از ۳۸ هزار هکتار از اراضی روانسر زیر کشت پاییزه رفت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سیاوش کهزادی مدیر جهاد کشاورزی روانسر افزود: ۲۷ هزار و ۱۰۰ هکتار از این اراضی به کشت محصول راهبردی گندم اختصاص یافته است.

او ادامه داد: از مجموع گندم کشت شده، ۲۰ هزار هکتار آن دیم و ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار نیز مربوط به کشت آبی است.

مدیر جهاد کشاورزی روانسر یادآور شد: در سال زراعی گذشته ۲۷ هزار هکتار از مزارع روانسر به کشت گندم اختصاص داشت و بیش از ۵۵ هزار تن گندم برداشت شد.

کهزادی اظهار داشت: امسال در ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی این شهرستان جو دیم و ۹۵۰ هکتار جو آبی کشت شده است.

او گفت: در سال زراعی گذشته پنج هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی روانسر به کشت جو اختصاص داشت که بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن جو در این شهرستان تولید و تحویل مراکز خرید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی روانسر اظهار داشت: امسال ۱۶۸ هکتار نیز به کشت کلزا و تاکنون چهار هزار و ۷۰۰ هکتار نیز به کشت نخود پاییزه اختصاص یافته است.

کهزادی ادامه داد: کاهش بارندگی‌ها و وقوع خشکسالی بر کشاورزی این شهرستان در سال زراعی گذشته تاثیر مستقیم گذاشت و میزان تولید نیز با کاهش چشمگیری مواجه بوده است و امیدواریم با بارش رحمت الهی در سالجاری شاهد رونق کشاورزی در شهرستان باشیم.

گفتنی است: روانسر با دارا بودن دشت‌های حاصلخیز حسن آباد، زالوآب، بدر و دولت آباد دارای بیش از ۶۲ هزار هکتار اراضی زراعی است.

انتهای پیام/ق