نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان مطرح کرد؛
لزوم حمایت بیشتر از حوزه‌های علمیه خواهران سیستان‌وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده  ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان، حجت الاسلام مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان در دیدار محمدی‌زاده معاون پشتیبانی و منابع انسانی حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اهمیت کار و نقش ویژه حوزه‌های علمیه در مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن، گفت: زیربنایی‌ترین و ماندگارترین کار فرهنگی در حوزه‌های علمیه صورت می‌پذیرد.

امام جمعه زاهدان با اشاره به اهمیت مضاعف سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان، افزود: سرمایه‌گذاری سخت‌افزاری و نرم‌افزاری با توجه به نیاز حوزه‌های علمیه استان به ساختار و برنامه‌های آموزشی و تربیتی ضرورت دارد.

محامی بیان داشت: در گام بعدی باید به دنبال اجرای درست و ارتقاء کیفیت برنامه‌ها باشیم که بر عهده مدیریت و اساتید برجسته و توانمند می‌باشد.

وی با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی مناسب برای رسیدن به اهداف و حصول نتیجه، ادامه داد: سیستان‌وبلوچستان نمی‌تواند به الگوی طراحی شده برای کل کشور ملتزم باشد و لازم است برای سیستان‌وبلوچستان استثنائاتی قائل شده و در مواردی فراتر از سایر مناطق عمل کرد.

وی گفت: با توجه به سرمایه‌گذاری کمتر در حوزه علمیه خواهران نیاز به حمایت بیشتر وجود دارد تا از حیث برنامه و محتوا کیفیت بالاتر و خروجی مناسب‌تر داشته باشیم.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی بر اهمیت سرمایه‌گذاری برای کسب درآمد حوزه‌های علمیه تاکید کرد و اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا مدارس را به خودکفایی برسانیم و موارد مختلف را برای درآمدزایی متناسب با جایگاه حوزه فراهم کنیم.

همچنین در ابتدای این دیدار غلام‌حسین محمدی‌زاده معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزه‌های علمیه خواهران کشور از پیگیری جهت تامین منابع پایدار و تلاش برای دریافت حمایت‌های لازم در راستای خودکفایی حوزه‌های علمیه خبر داد.

انتهای پیام/ع