اِجرای سیستم آبیاری نوین در زارچ

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، بشارتی مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در ۱۲۰ هکتار از باغات روستای محمدآباد بخش زارچ با اعتباری بیش از دو میلیارد و دویست میلیون تومان، سیستم آبیاری نوین (کم‌فشار) اجرا می‌شود.

او تصریح کرد: با توجه به تداوم خشکسالی و کاهش اُفتِ سطح آب‌های زیرزمینی، بهترین روش برای حفظ وضعیت موجود در بخش کشاورزی، اجرای طرح‌های آبیاری نوین در مزارع کشاورزی است.

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی از توسعه این روش‌های آبیاری، گفت: دولت برای هر هکتار آبیاری کم‌فشار ۱۵ میلیون تومان کمک بلاعوض می‌کند و بخش دیگر این اعتبار به‌صورت خودیاری توسط دهیاری و شهرداری انجام خواهد شد.

بشارتی با اشاره به مزایای آبیاری نوین (کم‌فشار) تصریح کرد: در این سامانه راندمان آبیاری از ۳۵ تا ۸۵ درصد افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/ی