عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
مشهد باید الگوی سایر شهر‌ها شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه تبیین جهان‌شهر برکت و کرامت که به میزبانی معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی و اندیشکده مدیریت شهری و با حضور کارشناسان فعال در حوزه‌های مختلف مشهد برگزار شد، گفت: الگوسازی در پایتخت معنوی ایران درسه حوزه ساختار‌های شهری، فرهنگ و ارزش‌های حاکم در مشهد و روابط بین انسان‌ها جزو مهمترین ارکان برای تحقق این شعار است.

او افزود: بر همین اساس تمامی ارگان‌ها باید برای بهترشدن و الگو شدن هرچه بیشترمشهد در رسیدن به همه‌ی آرمان‌ها و چشم انداز‌ها تلاش کنند.


بیشتر بخوانید




عضو تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: باتوجه به حضور امام مهربانی‌ها دراین کلانشهر زیارتی، لازم است تمدن سازی، ارزیابی و برنامه ریزی برای دست یابی به ارزش‌ها در چشم انداز ۱۴۰۴ و همچنین برگزاری نشست‌ها وامنیت و آرامش از برنامه‌های اصلی باشد.

مظفر بیان کرد: همه باید میان آرمان‌ها و ارزش‌های کلان این شهر، پیوندی حاصل کنیم تا بتوانیم تعارض‌ها را حل کرده و مشهد را به الگویی با نظام درست، دارای استراتژی جامع تبدیل کنیم.

او تصریح کرد: هرچند مشهد شهر بسیارخوب با پیروی از الگوی سیره رضوی و با بهره مندی از ظرفیت فرهنگی مشعول خدمت رسانی به زائران است، اما بازهم باید بین حوزه ارزش و تفکر و اندیشه پیوند عظیمی حاصل شود تا مشهد را باعنوان جهان شهر برکت و کرامت بیشتر بشناسانیم.

 

انتهای پیام//ف.ح