استیک آنتیکور + طرز تهیه

استیک

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه استیک آنتیکور را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:

راسته یا فیله گوساله..... ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

مغز گردو........۵۰ گرم

روغن زیتون بی‌بو........۳ قاشق غذاخوری

ترخون، جعفری.... یک‌قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

نمک و فلفل سیاه........ به مقدار لازم

روش‌تهیه

این استیک از سس متفاوتی برخوردار می‌باشد.

مغز گردو را نیم‌کوب کرده با سایر مواد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کنار استیک گذاشته و آن را سرو کنید.

نکته:

۱ ـ کاهوی خرد شده را نیز همراه با این نوع سس می‌توان سرو کرد.

۲ ـ سس آنتیکور برای میگو هم استفاده می‌شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/