خُرد کردن مرغ در مرغ فروشی‌ها ممنوع است

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،دکتر محمودرضا رسولی، مدیر کل دامپزشکی استان همدان گفت: در حال حاضر در هیچ یک از مرغ فروشی‌ها مرغ به صورت قطعه شده به فروش نمی‌رسد و مغازه‌داران از قطعه قطعه کردن آن برای مشتری خودداری می‌کنند.

او با بیان اینکه سلامت مصرف کنندگان بسیار مهم است، تصریح کرد: در صورتیکه شهروندان مواردی را از تخلف مرغ فروشان مشاهده کردند باید موضوع را به شماره ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

مدیرکل دامپزشکی ادامه داد: در حال حاضر پرونده‌های مختلفی از ضبط و معدوم سازی مواد خام دامی در مجموعه دامپزشکی داریم.

رسولی عنوان کرد: در حال حاضر ۱۷ کارگاه قطعه بندی مرغ و با مجوز در حال فعالیت هستند که این امر با نظارت مجموعه دامپزشکی انجام می‌شود و تمامی مرغ‌های قطعه بندی شده در داخل فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارای برچسب است و اداره کل صمت در مورد ظرفیت و میزان بسته بندی مرغ‌ها تصمیم می‌گیرد.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/ب