اصلاح و توسعه جنگل ها و مراتع باشت با کاشت نهال

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید حمید حسینی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری باشت گفت: این میزان عرصه‌ طبیعی باشت پارسال با هدف توسعه پوشش گیاهی با کشت بذر یا نهال جنگل کاری شده بود اما به دلیل کاهش بارش‌ باران و رطوبت خاک بخشی از بذرها سبز نشد.

واکاری(Gap filling) به کشت بذر یا کاشت دوباره نهال می گویند و زمانی انجام می‌شود که بدلایلی مانند نبود بارندگی و رطوبت کافی در خاک، امراض و آفات گیاهی وقوع سرما و تگرگ، گیاه سبز نشده باشد.

او ابراز امیدواری کرد: با انجام عملیات واکاری که با گونه هایی مانند بادام، بلوط و یونجه وحشی انجام می شود بخش های باقی مانده سبز و پوشش گیاهی افزایش یابد.

رئیس اداره منابع طبیعی باشت ابراز داشت: این طرح  با هدف اصلاح و توسعه جنگل ها و مراتع، جلوگیری از فرسایش  خاک و پیشگیری از هدر رفت روان آب ها و افزایش نفوذ آب در زمین در سطح جنگل‌ها و مراتع این شهرستان اجرا می شود.

او اضافه کرد: با توجه به اینکه هر ساله بخش قابل توجهی از جنگل ها و مراتع این شهرستان به دلایلی چون آتش سوزی و قاچاق چوب دچار خسارت می شود اجرای جنگل های دست کاشت به حفظ این سرمایه های خدادادی کمک می کند.

شهرستان باشت ۱۰۵ هزار هکتار جنگل و مرتع دارد.

شهرستان باشت با ۲۲ هزار تن جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.