معاون عمرانی استاندار بوشهر معرفی شد/ محمدی‌زاده: استقبال از سرمایه گذاران از برنامه‌های اصلی استان

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در مراسم معرفی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بیان کرد: منابع مصوبات سفر رئیس جمهور و منابعی که در قالب سازمان برنامه و بودجه وجود دارد، باید با برنامه ریزی و اولویت بندی برای توسعه عمرانی استان هزینه شود.

او ادامه داد: بانک‌ها منابع بسیار خوبی دارند که اکنون به شکل مدیریت نشده هزینه می‌شوند و باید این منابع را با برنامه و تعیین هدف هزینه کنیم.

استاندار بوشهر افزود: شورای راهبردی پتروشیمی‌های استان امسال ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود در استان هزینه کرده و مقرر شده است این رقم سال آینده سه برابر شود.

معاون عمرانی استاندار بوشهرمعرفی شد/ محمدی‌زاده: استقبال از سرمایه گذاران از برنامه‌های اصلی استان

محمدی زاده عنوان کرد: منابع سازمان‌های حمایتی و همچنین منابع و سرمایه‌های بخش خصوصی ظرفیت ارزشمندی است که باید در مسیر توسعه و پیشرفت استان از آن‌ها بهره ببریم.

او تاکید کرد: استقبال از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و تسریع در کار آن‌ها جزء سیاست‌های اصلی مدیریت استان است و از مسیر منابع سرمایه‌گذاران، به تولید، اشتغال و استقلال اقتصادی کشور فکر می‌کنیم.

معاون عمرانی استاندار بوشهرمعرفی شد/ محمدی‌زاده: استقبال از سرمایه گذاران از برنامه‌های اصلی استان

در این مراسم محمد هادی رستمیان به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر معرفی و حکمش که به امضای وزیر کشور هم رسیده است، به و اعطا شد.

رستمیان با قدردانی از اعتماد وزیر کشور و استاندار بوشهر به او،  روحیه تعاون و تعهد در کار را ملاک عمل برای اعتلای استان و کشور خواند و گفت: استان بوشهر عرصه‌های متعددی در بخش‌های کشاورزی، شیلات، منابع زیرزمینی، نفت، گاز و پتروشیمی و ... برای کار، خدمت و پیشرفت دارد، هر چند تاکنون تلاش‌های زیادی در این بخش‌ها انجام گرفته، اما مردم استان شایسته خدماتی بیش از این هستند.

معاون عمرانی استاندار بوشهرمعرفی شد/ محمدی‌زاده: استقبال از سرمایه گذاران از برنامه‌های اصلی استان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر بیان کرد: در مسیر توسعه عمرانی استان، شناخت دقیق نیازمندی‌ها و تعیین اولویت‌ها با توجه به منابع محدود استان، در دستور کار است.


بیشتر بخوانید


اوایل آبان، اصغر جعفری به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و علی باستین به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار معرفی شده بودند.

انتهای پیام/ک