تشدید نظارت بر تولید، توزیع و عرضه مرغ و تخم مرغ در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از اجرای طرح تشدید نظارت و ساماندهی بازار مرغ و تخم مرغ از کشتارگاه‌ها، بازار‌های عرضه عمده و خرده فروشی‌های این کالای اساسی در فارس خبر داد و گفت: این طرح با همکاری بازرسان سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف طی ۵ روز اجرا شد.

او افزود: در طول برگزاری این طرح با بازدید‌های سرزده شبانه از کشتارگاه‌ها و واحد‌های توزیعی مرغ با تشدید نظارت بر کشتار، استحصال، تولید، بسته بندی، نگهداری، حمل و نقل و توزیع مرغ، این فرایند بطور دقیق رصد و از بروز تخلفاتی که موجب اخلال در بازار این کالا می‌شود پیشگیری شد.

سالاری از تشکیل چندین فقره پرونده تخلفات در این طرح ضربتی خبر داد و اضافه کرد: گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی استان با همکاری دستگاه‌های متولی نظارت در این حوزه، بر بازار کالا‌های اساسی به ویژه مرغ و تخم مرغ نظارت دارند و درصورت دریافت گزارش و یا مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قاطع می شود.

انتهای پیام/