بیمه ایران ۲۳۵ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده است

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جمال یوسفی مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه گفت : بیمه ایران استان کرمانشاه با ۷۵ کارمند و ۳۲۰ دفتر نمایندگی فعال مشغول به خدمت است.

او گفت : در استان کرمانشاه به علل مختلفی از جمله زیرساخت‌های نامناسب و اتومبیل‌های فرسوده حادثه‌ها بیشتر بوده و رتبه سوم کشوری در زمینه تصادفات، خسارات و شدت وارده در این زمینه به استان ما اختصاص دارد.

او افزود: در مورد اتومبیل سه خسارت اصلی وجود دارد که ۳۰ الی ۳۵ درصد از آسیب‌ها مربوط به اتومبیل‌ها بوده و مابقی برعهده راننده و زیرساخت‌ها می‌باشد.

مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مهمترین نگاه در بیمه ایران و تعهدات و قرارداد‌هایی است که به مردم ارائه شده است، افزود: در زمینه پرداخت‌های به موقع خسارت بیمه به مردم در رتبه‌های اول کشوری قرار داریم.

او ادامه داد: در صورتیکه تولید کنندگان و اصناف تحت پوشش بیمه قرار بگیرند می‌توانند در مواقع آسیب و خسارات احتمالی از تعطیلی، بیکار شدن نیرو‌ها و عدم درآمدزایی جلوگیری کنند.

او افزود: برای فراهم سازی تسهیلات بهتر و جلوگیری از هدر رفت وقت مردم به بیمه پرداخت الکترونیکی تا سقف ۵۰ میلیون تومان می‌باشد و از هفته‌های آتی این مقدار تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت خسارات توسط بیمه ایران افزایش خواهد یافت.

یوسفی گفت: در زمان کرونا تمام طرف‌های قرارداد خصوصی و دولتی با بیمه ایران بدون حق الزحمه، هزینه درمان کرونا به صورت رایگان به آن‌ها اختصاص می‌یابد.

مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه گفت: جوانان تحصیلکرده علاقمند به عرصه بیمه با ثبت نام در پورتال بیمه ایران و فرآیند آموزش و مصاحبه کد تخصصی بیمه عمر به آن‌ها اختصاص خواهد یافت و بعد رسیدن به شرایط و شیوه نامه می‌توانند به کد حقیقی و نمایندگی دست پیدا کنند که تاکنون در استان کرمانشاه ۱۲۵ نفر تحت این سامانه قرار گرفته اند.

یوسفی به اهمیت و نقش بیمه‌های عمر اشاره کرد و افزود: در دنیای امروز اقتصاد و بیمه ملزم یکدیگر می‌باشد و افراد با درآمد بیشتر از بیمه عمر، حوادث و سایر بیمه‌ها استفاده می‌کنند .

انتهای پیام/د