دست‌های مهربان در اهواز یاریگر نیازمندان هستند

کوثری، مدیرعامل موسسه همدلان اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، در خصوص حمایت از افراد نیازمند و معلول گفت: برای کمک به افراد نیازمند همیشه دغدغه داشتیم و با برنامه ریزی توانستیم یک موسسه در این زمینه راه اندازی کنیم.

او بیان داشت: با یاری خیران و علاقمندان از سال ۱۳۹۵ در زمینه کمک به اشتغال، ازدواج، تحصیل و ... گام برداشتیم و به لطف خداوند کار‌های خوبی انجام شد و برای افراد نیازمند جهیزیه نیز تهیه و به آن‌ها اهدا شد.

کوثری افزود: با شیوع ویروس کرونا شرایط تغییر کرد و نه تنها از فعالیت‌های ما کاسته نشد بلکه بیشتر گسترش یافت و بسته‌های کمک معیشتی برای افراد شناسایی شده تهیه و با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی در اختیار آن‌ها قرار گرفت که ان شاءالله تداوم داشته باشد.

دست‌های مهربان در اهواز یارگر نیازمندان هستند

مدیرعامل موسسه همدلان اهواز تصریح کرد: ما به کمک خیران ازدواج گروهی برای معلولان برپا کردیم و کمیته اشتغال را به منظور رفع مشکل بیکاری جوانان تشکیل دادیم که در این زمینه بانوان نیز برای سرمایه گذاری یاری گر ما بودند.

انتهای پیام/م