افزایش ۷۵ درصدی پرواز‌های فرودگاه خرم‌آباد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،علی کاملی،مدیر فرودگاه شهدای خرم‌آباد بیان کرد: بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط واحد آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، ۶ ماهه اول امسال باوجود کاهش پرواز‌ها در کشور،۴۸۲ سورتی نشست و برخاست پرواز در فرودگاه خرم آباد انجام گرفته که در مقایسه با ۲۷۶ سورتی مدت مشابه سال قبل، ۷۵ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: در زمینه اعزام و پذیرش مسافر نیز باوجود محدودیت‌های کرونایی و رعایت بخشنامه‌های مربوطه برای رعایت سقف ۵۰ و ۶۰ درصدی ظرفیت پروازها، ۲۱ هزار و ۶۰۳ مسافر در این مدت جابجا شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با ۱۸ هزار و ۶۲۷ نفر، ۱۶ درصد افزیش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به رشد ۲۳ درصد ارسال و پذیرش بار از طریق فرودگاه خرم آباد طی نیمه نخست امسال گفت: در این مدت ۱۳۴ هزار و ۳۳۸ کیلوگرم بار جابجا شده که در مدت مشابه پارسال ۱۰۸ هزار و ۹۵۰ کیلوگرم بوده است.

هم اکنون در هفته ۹پرواز رفت و برگشت توسط شرکت‌های پارس، ایران ایر و ماهان در فرودگاه خرم آباد و مسیر تهران انجام می‌شود.

انتهای پیام/ب