موقوفات اشکذر با قدمت ۶۰۰ ساله

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، خادمی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اشکذر با اشاره به ثبت موقوفات این شهرستان با قدمت ۶۰۰ ساله، گفت: پارسال ۶۶۰ میلیون تومان برای اجرای نیت موقوفات هزینه شده است.

او بیان کرد: طبق فرموده رسول خدا (ص) هر کس با مرگ پرونده اش بسته می‌شود به جز سه گروه که یکی از آن گروه‌ها افرادی هستند که دارای وقفی باشند.

خادمی گفت: در سال قبل اداره وقف شهرستان اشکذر موفق به ثبت ۹۷ فقره سند مالکیت برای موقوفه‌ها شده است که امیدوارم در سال پیش رو این رقم جهش یابد.

او اظهار داشت: تنظیم و تمدید ۵۴۰ سند اجاره‌ای در سال قبل به وسیله همکاران در اداره اوقاف شهرستان اشکذر صورت گرفته است.

خادمی گفت: در یک سال قبل ۶۶۰ میلیون تومان برای اجرای نیت موقوفات هزینه شده است و بر طبق منویات رهبر معظم انقلاب در مورد کمک به آسیب دیدگان کرونا ۱۳۵۵ بسته معیشتی و ۱۱۰ بسته لوازم التحریر با کمک خیرین به نیازمندان اهدا شد.

انتهای پیام/ی