ابداع روش جدید ساخت ماهواره توسط مهندس فلسطینی

به گزارش  حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از lite.arabi۲۱، یک مهندس زن فلسطینی به نام بیان ابو سلامه، روش جدیدی را برای ساخت ماهواره‌های مینیاتوری ابداع کرد و نمونه اولیه آن را «فلسطین -۱» نامید تا به اولین ماهواره فلسطینی تبدیل شود.

ترند شدن یک هشتگ در واکنش به ساخت ماهواره

ابو سلامه ۲۵ ساله، اهل شهر جنین در کرانه باختری است. او پس از گذراندن تحصیلات متوسطه در سال ۲۰۱۸ از دانشگاه بیرزیت فارغ التحصیل شد و در سال ۲۰۲۱ مدرک کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه کوئین مری لندن دریافت کرد. وی در پایان نامه کارشناسی ارشد خود در این دانشگاه به دلیل اختراع این ماهواره، مدرک ممتاز گرفت و نام آن را «فلسطین -۱» گذاشت. دستاورد این مهندس فلسطینی با استقبال گسترده فلسطینیان در سراسر جهان روبرو شد و آن‌ها هشتگ #FromPalestineToSpace (از فلسطین به فضا) را در فضای مجازی داغ کردند.

ابو سلامه از همه حامیان فلسطینی خودش تشکر و خاطرنشان کرد که این دستاورد تنها از آن او نیست، بلکه متعلق به مردم آزاد و بزرگ فلسطین در سراسر جهان است. علیرغم چالش‌هایی که دانشجویان فلسطینی با آن روبرو هستند، آخرین آمار به دست آمده از اداره مرکزی آمار فلسطین (PCBS) نشان می‌دهد که نرخ بی سوادی در این کشور در سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۹ از ۱۳.۹ درصد به ۲.۶ درصد کاهش یافته است.

ابداع روش جدید ساخت ماهواره توسط مهندس فلسطینی

«فلسطین -۱» اولین ماهواره فلسطینی در فضا

ابو سلامه در صفحه شخصی خود نوشت: "ماهواره‌های مکعبی، ماهواره‌هایی مینیاتوری هستند که کشور‌ها آنها را در مدار‌های نزدیک به غشای خارجی پوسته زمین مستقر می‌کنند و هزینه ارسال آنها کمتر از ماهواره‌های معمولی است و معمولا چندین ماه در مدار باقی می‌مانند."

او در ادامه گفت: "من مطمئن هستم که فلسطین یکی از کشور‌هایی است که در سفر به فضا پیشرفت می‌کند و مطمئن هستم که این پروژه با حمایت مالی عملیاتی می‌شود و «فلسطین -۱» به عنوان اولین ماهواره فلسطینی به فضا پرتاب خواهد شد."


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/