برگزاری مسابقه‌ای با شعار حال خوش کودکی در یزد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سید جواد میرحسینی معاون امور جوانان هلال احمر استان یزد گفت: همزمان با هفته کودک که با شعار حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی است دو مسابقه مهریاد و پرتو صلح ویژه کودکان در دو رده سنی چهار تا هشت سال و هشت تا ۱۲ سال برگزار می‌شود.

او هدف از برگزاری برنامه‌های هفته کودک و این مسابقات را آگاه سازی افکار عمومی نسبت به اهمیت دوران کودکی و توجه به نیاز‌ها و خواسته‌های کودکی عنوان کرد و افزود: اینگونه برنامه‌ها با توجه به شرایط ناشی از کرونا و رنگ بندی مخاطرات این بیماری با فراهم کردن زمینه مشارکت کودکان و نوجوانان و مخاطبان این برنامه‌ها به دو صورت مجازی اجرا می‌شود.

معاون امور جوانان هلال احمر استان یزد ادامه داد: مسابقه نمایش عروسکی مهریاد که کودکان می‌توانند یک نمایش عروسکی با یکی از موضوعات دو ستی و مهرورزی آشنایی با کیف کمک‌های اولیه، وسایل نقلیه امدادی و یا تلفن‌های امدادی را احرا نموده و فیلم آن را به همراه مشخصات خود در فضا مجازی ارسال نمایند.

میرحسینی با بیان اینکه همچنین مسابقه ملی پرتو صلح که با هدف ترویج مفاهیم و فرهنگ صلح و دوستی بین کودکان برگزار می‌شود بیان کرد: کودکان علاقمند جهت شرکت در مسابقه برداشت و تعریف خود از واژه صلح را با عبارت صلح یعنی... بیان و با استفاده از گوشی تلفن همراه به صورت افقی تصویربرداری نموده وبا ذکر مشخصات خود در فضا مجازی اعلام شده ارسال نمایند.

او خاطر نشان کرد: مهلت ارسال آثار در هر دو مسابقه تا تاریخ ۱۵ آبان می‌باشد و شرکت کنندگان می‌توانند آثار خود را در فضا مجازی ایتا به شماره ۰۹۹۳۱۴۱۷۶۸۶ با ذکر مشخصات ارسال نمایند.

انتهای پیام/‌ی