به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، آلو یکی از محصولات شاخص باغات استان خراسان رضوی است، این محصول که به صورت تازه خوری و خشکبار به مصرف میرسد بسیار محبوب است و حتی در انواع خورشهای منطقه نیز بسیار استفاده میشود.
آلوی خشک شده و لواشک یکی از تنقلات پرطرفدار این محصول در داخل کشور است اما کشورهای منطقه نیز از مشتریان پر و پا قرص آلوی خراسان رضوی هستند و گرچه از نظر بار میکروبی آلوی خشک نیازمند اتخاذ تدابیر لازم هستیم اما همچنان این میوه و محصولات فرآوری شده آن پر طرفدار است.
شهرستان نیشابور و به طور خاص شهر خرو این شهرستان یکی از قطب های شناخته شده کشور در تولید آلوی تازه و خشک است به طوری که صحنه های زیبا و منحصربه فرد از تولید آلو خشک در این منطقه به یکی از جاذبه های دیدنی و مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است.
خدیجه پرورش
انتهای پیام/پ