استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛
تامین مسکن باید تقاضامحور باشد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه شورای مسکن استان گفت: در بحث ساخت و تامین مسکن، ابعاد دیگر این حوزه مانند توانمندسازی، توزیع جمعیت و ایجاد تحرک در بخش مسکن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

او با اشاره به آغاز اجرای طرح جهش تولید مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی افزود: شروع یک اقدام جدی در حوزه تامین مسکن، موجب خوشحالی است و باید توجه داشت که این حوزه، یک حوزه چند وجهی است که ساخت و تامین مسکن تنها یکی از ابعاد آن است.

او افزود: کاهش فاصله طبقاتی، تنظیم توزیع جمعیت، ایجاد تحرک در بخش مسکن و جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه نیز همزمان با بحث تامین مسکن باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ارزیابی سیاست‌های گذشته در حوزه مسکن گفت: تکرار تجربه‌هایی مانند مسکن مهر نیاز به تامل بیشتری دارد، چرا که در این طرح، ملاحظات لازم در نظر گرفته نشد و در برخی شهرها متقاضی برای تحویل خانه‌های ساخته‌شده نداشتیم.

او افزود: علاوه بر این، واحد‌های مسکن مهر عمدتاً در خارج از شهر‌ها ساخته شد که تامین زیرساخت‌های آن‌ها نیز مشکلی اساسی بود و این موضوع در طرح‌های جدید حوزه مسکن باید مد نظر باشد.

پورمحمدی ادامه داد: مساله اصلی در حال حاضر قدرت خرید مردم است و براین اساس سیاست توانمندسازی امروز در دنیا پیگیری می‌شود.

او اضافه کرد: این سیاست، به جای رویکرد عرضه مسکن، تقاضامحور است و توزیع و موثرسازی تقاضا را دنبال می‌کند که در این میان برآورد میزان تقاضا و توزیع جمعیت ساکن در قدم اول باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: برآورد تقاضا تا حدودی در طرح اقدام ملی مسکن انجام شده بود و با استفاده از تمهیدات انجام‌شده در طرح‌های قبلی می‌توانیم طرح جهش تولید مسکن را با سرعت بیشتری پیش ببریم که در این راستا باید کمیته‌ای فنی برای ارزیابی و برآورد میزان تقاضا در سطح استان تشکیل شود.

انتهای پیام/ک