اصفهان همچنان بدون برکت!

رضا فدایی مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: در حال حاضر با کمبود دُز اول واکسن برکت در استان مواجه هستیم و فقط تعدادی برای تزریق دُز دوم موجود است.

او افزود: متاسفانه با توجه به اینکه مسئولان از تولید و توزیع فراوان واکسن برکت خبر دادند در حال حاضر این گونه پیش نرفت و با کمبود این واکسن ساخت ایران مواجه هستیم.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان بیان کرد: توصیه می‌‌کنیم شهروندان منتظر نوع خاصی از واکسن مقابله با کرونا برای تزریق نباشند و هر چه سریعتر برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

او در خصوص سفر با کارت واکسیناسیون، خاطرنشان کرد: کشور های مسافر پذیر به شکل های مختلفی همچون تست منفی کرونا و بعضی از آنها هم با تست منفی و کارت واکسیناسیون پذیرای مسافران هستند.

فدایی بیان کرد: درحال حاضر هیچ کدام از کشور های مسافر پذیر کارت واکسیناسیون را برای ورود گردشگران نپذیرفته اند.

انتهای پیام/ص