نجات معجزه آسای یک اپراتور تور از حمله تمساح

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از البلاد، شان درلی که یک اپراتور تور است از حمله وحشتناک و ناگهانی یک تمساح در رودخانه آدلاید در شمال استرالیا، جان سالم به در برده است. تمساح‌های این منطقه معروف به "تمساح‌های پرنده"، موجودات بزرگی هستند که به طور عمودی از آب بیرون می‌آیند و طعمه هایشان را شکار می‌کنند.

درلی ۶۰ ساله در مصاحبه با "شبکه ۹" استرالیا، در مورد برخورد خود با یک تمساح ۲.۲ متری در دوشنبه هفته گذشته، گفت: "احساس خوبی دارم، دستم کمی درد می‌کند، اما زنده ماندم. "

نجات از حمله تمساح

او خاطرنشان کرد که وقتی تمساح سعی کرد دهان خود را باز کند تا بازویش را گاز بگیرد، موفق شد از دست او فرار کند البته آسیب هم دید. گزارشات محلی نشان می‌دهد که درلی برای ترمیم تاندون دستش تحت عمل جراحی قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/