آزادسازی ۲۰۰ هکتار از اراضی در چهارباغ

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، شاپور صفری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چهارباغ گفت:  از ابتدای امسال بیشترین آزادسازی اراضی دارای تغییر کاربری غیرمجاز دراین استان در حوزه قضایی این شهرستان بوده است، گفت: عملیات در بخش مرکزی چهارباغ انجام شد و با اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ۲۰۰ هکتار آزادسازی شد.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ با تاکید بر ادامه مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در این حوزه قضایی، افزود:  از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ هکتار آزادسازی شده است و این اقدامات مقابله‌ای همانطور که قبلا هشدار داده بودیم با قدرت ادامه خواهد داشت.

او با اشاره به رصد هوشمند تغییر کاربری‌های غیرمجاز با سامانه‌های طراحی شده دراین استان  گفت: در عملیات امروز پنج مورد بنای در حال ساخت، ۱۰۰ مورد دیوارکشی، پنج مورد استخر، ۴۰ مورد محوطه سازی و ۷۰ مورد دپوی مصالح آزادسازی شد که ارزش مجموع این موارد به بیش از چهار هزار میلیارد تومان می‌رسد.

انتهای پیام / ر .ن