افزایش ۱۶ درصدی دستگیری سارقان در مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سرهنگ سید محسن جعفری رئیس پلیس پیشگیری مازندران گفت: در راستای تشدید اقدامات انتظامی و اجرای طرح‌های مختلف محله محور در جهت ارتقا امنیت اجتماعی، ماموران پرتلاش کلانتری و پاسگاه‌های استان در شش ماه نخست امسال موفق به دستگیری ۹۰۹۶ نفر سارق شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۶ درصدی را درپی داشته است.

او افزود: در همین راستا با مجموعه تدابیر اتخاذ شده شاهد افزایش ۳۶ درصدی کشف سرقت‌ها در کلانتری‌ها و پاسگاه‌های استان در این مدت بوده ایم.

این مقام انتظامی در ادامه کشف سرقت و دستگیری سارقین را از اولویت‌های اصلی پلیس در استان برشمرد و گفت: ۷۶ درصد سرقت‌های به وقوع پیوسته در امسال کشف که از این مقدار ۵۱ درصد مربوط به حوزه پلیس پیشگیری بوده است.
انتهای پیام/س