مدیرکل آموزش و پرورش:
۴۴ درصد فرهنگیان سیستان و بلوچستان دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند

حمیدرضا رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت : هم‌اینک ۱۸ هزار و ۹۵۰ نفر از فرهنگیان سیستان و بلوچستان دُز دوم واکسن کرونا را دریافت.

وی افزود: ۳۳ هزار و ۷۳۶ نفر یعنی بیش‌از ۸۵ درصد آمار کل فرهنگیان سیستان و بلوچستان دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند و این فرآیند کماکان ادامه دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با دعوت مجدد از همه اقشار جامعه بویژه فرهنگیان و اولیای دانش آموزان برای شرکت گسترده در طرح واکسیناسیون گفت: امیدوایم هرچه زودتر فرایند واکسینه شدن آحاد جامعه با هدف حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس زودتر محقق شود.

وی تصریح کرد: برای همه سناریو‌های پیش رو باید برنامه داشته باشیم چرا که شرایط موجود و آینده اپیدمی کرونا، وضعیتی پیچیده و شکننده بوده بنابراین لازم است در هر دو صورت حضوری یا مجازی بودن آموزش‌ها آمادگی بیش از پیش داشته باشیم.

انتهای پیام/گ