نخستین دوره مجلس دانش آموزی در بافق برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد رضا صباغیان، نماینده مردم بافق، مهریز، ابرکوه، خاتم و بهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس دانش آموزی، ظرفیتی بزرگ برای کمک به آموزش و پرورش است.

او افزود: مجلس دانش آموزی بخشی از مردم سالاری است و هیچکدام از جوامع نمی‌توانند به موفقیت برسند مگر آنکه زمینه شنیدن حرف‌های مردم و عمل به آراء و نظرات آن‌ها را فراهم کرده باشند.

صباغیان خطاب به نمایندگان دانش آموزی شهرستان، بیان کرد: قانون اساسی کشور را با دقت مطالعه کنید و این انتخاب را تمرینی برای خدمت کردن بیشتر به شمار بیاورید.

او ادامه داد: شورا و مجلس شورای دانش آموزی بستری را فراهم کرده اند که دانش آموز حرف خودش را بزند و برای ورود به جامعه تمرین کند تا از حق و حقوق خود و دانش آموزان دفاع نماید.

محمد رضا قاسم زاده، رئیس اموزش و پرورش بافق هم در ادامه گفت: مجلس دانش آموزی در شش صد و هفتاد و دومین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شده و از سال ۱۳۸۰ کار خود را آغاز کرده است.

او افزود: این اعضا در کشور ۱۵۰ عضو دارد که در شهرستان ۵۰ نفر متشکل از ۲۵ دختر و ۲۵ پسر هستند.

در این دوره از شورای دانش آموزی، نمایندگان دانش آموزان شهرستان بافق به بیان مشکلات آموزشی پرداختند و خواستار رفع آن‌ها شدند.

مصوبات نمایندگان مجلس دانش آموزی پس از تایید در شورای آموزش و پرورش قابلیت اجرایی پیدا می‌کند.

انتهای پیام/و