سرعت وزش باد در قصرشیرین به۴۷ کیلومتر بر ساعت رسید

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،امیرپرویز نجفی رییس هواشناسی قصرشیرین گفت: میزان دید افقی در این شهرستان مرزی اکنون به هشت هزار متر کاهش یافته که ۲هزار متر از حد استاندارد یک هوای سالم (۱۰ هزار متر) کمتر است.

او افزود: هم اکنون دمای فعلی هوای قصرشیرین ۴۰درجه سانتیگراد بالای صفر و رطوبت نسبی موجود در هوا ۱۰ درصد است و این شرایط تا اواسط هفته آینده کم و بیش ادامه دارد که روز شنبه نیز به علت افزایش سرعت نسبی باد احتمالا شاهد گرد و غبار بر جو منطقه حاکم خواهیم بود.

نجفی بیان داشت: همچنین از ابتدای امسال تاکنون این شهرستان ۳۰ روز درگیر گرد و خاک بود که روزهای غبارآلود در فروردین هشت روز، اردیبهشت هشت روز، خرداد سه روز، تیر یک روز، مرداد چهار روز و شهریورماه ۶ روز بوده است.

گفتنی است:گرد و غبار موجود در هوای منطقه به ویژه نواحی مرزی کشور نتیجه وزش باد شدید در بیابان‌های عراق است که پس از مدتی وارد آسمان شهرهای مرزی و موجب آلودگی هوای این مناطق و دیگر شهرهای کشور شده است.

انتهای پیام/ق