برچسب‌های تبلیغاتی در سطح شهر کرج امحاء شد

برچسب‌های تبلیغاتی در سطح شهر کرج امحاء شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، ناصر حاجی محمدی معاون خدمات شهری شهرداری کرج گفت: با هدف زیباسازی بصری، دیوارنویسی درب منازل و تراکت‌های تبلیغاتی بر روی تیر‌های چراغ برق، توسط خدمات شهری مناطق‌دهگانه امحاء می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری کرج افزود: همچنین از سوی معاونت خدمات شهری مناطق پاک‌سازی آگهی‌های تبلیغاتی غیرمجاز در حال انجام است و به زودی به اتمام می‌رسد.

او گفت: از آن جا که آلودگی‌ها و ناهنجاری‌های موجود در بدنه شهری از جمله مواردی است که بر زشتی و آلودگی‌های بصری می‌افزاید و تأثیر نامطلوبی در سیمای شهر می‌گذارد، معاونت خدمات شهری مناطق دهگانه توسط نیرو‌های پرتلاش خدمات شهری از اوایل سال جاری نسبت به پاکسازی و امحاء دیوار نویسی‌ها اقدام کردند.

انتهای پیام / ر.ن