تأمین کود شیمیایی برای کشت پاییزه/ موجودی انبارها کافی است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، سعیدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: با توجه به سهمیه‌های ابلاغی در خصوص کود یارانه ای، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ذخیره مناسب و کافی انواع کود‌های یارانه‌ای، به استقبال کشت پاییزه می‌رود.

او افزود: ظرفیت انبار‌های استان بیش از صد درصد تکمیل است و در تأمین کود مورد نیاز فصل پاییز مشکلی نخواهیم داشت.

سعیدی بیان کرد: ذخیره انواع کود‌های اوره، ازته، فسفاته و پتاسه هدف‌گذاری شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: برای امسال ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن کود اوره سهمیه استان است که ۵ هزار و ۲۰۰ تن به استان وارد شده و ۴ هزار و ۲۰۰ تن توزیع شده است که در مقایسه با پارسال ۱۰۴ درصد افزایش داشته است.

او ادامه داد: سولفات پتاسیم وارد شده به استان نیز ۶۰۰ تن است و تاکنون ۱۰۰ تن توزیع شده که ۳۰۰ درصد در مقایسه با پارسال افزایش داشته است.

سعیدی تصریح کرد: همچنین سوپرسولفات تِریپل وارد شده به استان ۶۰۰ تن است و ۱۰۰ تن توزیع شده که این رقم پارسال ۴۰۰ تن بوده است.

انتهای پیام/ ر