دیدار دوستانه فوتسال/ یوز‌های ایران دومین بازی را هم بردند

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی فوتسال کشورمان برای آمادگی هر چه بیشتر در مسابقات جام جهانی امشب در دومین و آخرین بازی دوستانه خود برابر تیم ملی بلاروس قرار گرفت و در پایان موفق شد با نتیجه پر گل ۵ بر یک این تیم را از پیش رو بر دارد. سعید احمد عباسی (۲گل)، مسلم اولاقباد (۲گل) و فرهاد توکلی موفق شدند برای ایران در این دیدار گلزنی کنند.

ملی پوشان فوتسال کشورمان فردا ظهر بلاروس را به مقصد ایران ترک کرده و بعد از ۲ روز استراحت تمرینات تیم ملی برای حضور در مسابقات جام جهانی از سر گرفته خواهد شد.


بیشتر بخوانید


تیم ملی فوتسال کشورمان خود را برای حضور در مسابقات جام جهانی آماده می‌کند که از ۲۱ شهریور تا ۱۱ مهر ماه به میزبانی لیتوانی برگزار می‌شود. ملی پوشان کشورمان در این رقابت‌ها در گروه ششم با تیم‌های آرژانتین، صربستان و آمریکا هم گروه هستند.

انتهای پیام/