تسریع در کار واکسیناسیون کرونا ویروس در بندر ماهشهر

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ پاسدار کریم بابایی فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ماهشهر گفت: پس از مشاهده ازدحام جمعیت در مراکز تجمیعی واکسیناسیون شهرستان و ابراز نارضایتی شهروندان عزیز، با پیگیری و ارائه پیشنهاد به ستاد مقابله با ویروس کرونا مبنی بر آمادگی بسیج برای رفع این مشکل و تصویب این پیشنهاد در ستاد مقابله با این ویروس، اقدام به راه اندازی این مرکز بزرگ نمودیم.

او افزود: این مرکز به گفته بعضی از مسئولین، جز و بزرگترین و منظم‌ترین مراکز واکسیناسیون در  خوزستان است و افتخار می‌کنیم برای مردم نجیب و شریف شهرستان بندرماهشهر این وظیفه را به نحو شایسته‌ای به انجام رساندیم.

سرهنگ بابایی تصریح کرد: برای راه اندازی این مرکز از ظرفیت بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی و حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان استفاده شده که پس از آموزش نیرو‌های بسیجی توسط اداره بهداشت و درمان و تجهیز آن به دستور فرماندار و ریاست ستاد کرونا و شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کار خود را آغاز کرد.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ماهشهر تصریح کرد: از دیگر مشارکت‌های بسیج در راستای مقابله با ویروس کرونا طرح ملی شهید حاج قاسم سلیمانی بوده که از سوی بسیجیان عزیز انجام می‌پذیرد و در سطح شهرستان تعداد ۹۵ گروه ۵ نفره در قالب تیم‌های رهگیری و مراقبتی، حمایتی، نظارتی و آموزشی در کنار عزیزان کادر بهداشت و درمان شبانه روزی و به صورت فی سبیل الله خدمت می‌کند.

انتهای پیام/م