فرمانده انتظامی استان ایلام اعلام کرد؛
کشف بیش از ۸ کیلوگرم مواد مخدر در استان ایلام

سردار دلاور القاصی مهر فرمانده انتظامی استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، گفت: در اجرای طرح مبارزه با سوداگران مرگ و در پی کسب اخباری مبنی بر حمل و نگهداری موادمخدر سنتی توسط ۲ نفر در شهرستان‌های چرداول و بدره، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

او افزود:ماموران انتظامی شهرستان‌های چرداول و بدره با انجام یکسری اقدامات فنی، موفق شدند ۲ نفر از متهمان را شناسائی و پس از هماهنگی با مقام قضائی آن‌ها را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی استان ایلام یادآور شد: در بازرسی ماموران از مخفیگاه متهمان، مقدار ۸ کیلو و ۲۰۰ گرم مواد مخدر سنتی به همراه یک قبضه قمه و ۲ دستگاه ترازوی دیجیتال توزین موادمخدر را کشف کردند.

سردار القاصی مهر اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام/ د