معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در یزد آماده بهره برداری است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محسن صادقیان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد گفت: ۵۳۲ طرح  عمرانی با اعتبار سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در هفته دولت در استان آماده بهره برداری است. 

او افزود: سال‌های گذشته طرح‌های بسیار خوبی در حوزه‌های درون‌شهری و برون‌شهری استان تعریف شد، در این زمینه اطلاع‌رسانی مناسبی انجام نشد، و موفقیت خوبی همراه نبود.

صادقیان با بیان اینکه در مجموع ۵۳۲ طرح عمرانی با اعتبار بیش از سه هزار و ۳۱۴ میلیارد تومان در استان یزد افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی می‌شود، ادامه داد: از این میزان ۵۱۳ طرح با اعتباری بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۱۹۳۲ نفر افتتاح و بهره‌برداری می‌شود و عملیات اجرایی ۱۹ طرح هم با اعتبار ۷۹۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: شهرستان یزد با ۹۶ طرح، تفت با ۷۴ طرح و پس از آن اردکان بیشترین طرح‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و شرکت برق استان یزد هم بیشترین طرح را در میان ادارات دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری از برنامه‌ریزی برای احداث ۴۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان خبر داد و گفت: در دو سال گذشته ۱۰۰ کیلومتر به بهره‌برداری رسید و ۳۰۰ کیلومتر دیگر آن در حال انجام است که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به بزرگراه یزد طبس و اردکان چوپانان اشاره کرد.

صادقیان باند دوم بزرگراه بافق بهاباد را یکی از طرح‌های مهم دولت دانست و افزود: این طرح می‌تواند برای شهرستان کمتر برخوردار بهاباد نقش بسیار مهمی در توسعه داشته باشد.

انتهای پیام/ی