فرآوری ۷۰ درصد از انگور خرمدره به کشمش

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، محمدی رئیس جهادکشاورزی خرمدره بابیان اینکه شهرستان خرمدره یکی از قطب‌های مهم تولید انگور در استان زنجان به‌شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصول انگور اختصاص یافته است.

او افزود: ذ۲۵ درصد از انگور تولیدی شهرستان خرمدره به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود، افزود: ۵ درصد نیز به غوره و سرکه و شیره و ۷۰ درصد نیز به انواع کشمش تبدیل می‌شود.

محمدی با تأکید برضرورت راه‌اندازی صنایع تبدیلی در خرمدره، ادامه داد: مرغوبیت انگور خرمدره، تنوع ارقام و دسترسی به شریان‌های مواصلاتی مهم کشور فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی انگور است.

 

انتهای پیام/م