رئیس شبکه بهداشت و درمان شیروان:
مرکز جدید واکسیناسیون و نمونه‌گیری تست کرونا در شیروان ایجاد شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  معصومه هاشمی رئیس شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت : در مرکز دوم واکسیناسیون ۱۰ نفر در قالب پنج تیم ۲ نفره به عنوان واکسیناتور و ثبت کننده، پزشک، آمبولانس و ناظر فنی فعالیت دارند.


بیشتر بخوانید 


او افزود: روزانه هزار و ۲۰۰ نفر در این شهرستان واکسینه می‌شوند که با توجه به احتمال افزایش جمعیت و تزریق واکسیناسیون گروه هدف با ایجاد مرکز جدید از تجمع و ازدحام جمعیت مرکز اول کاسته می‌شود.

هاشمی با اشاره به ایجاد دومین مرکز نمونه گیری تست سریع کرونا در این شهرستان افزود: امروز ۲۵۰ نفر برای تست مراجعه داشته و مرکز منتخب هم روزانه همین تعداد مراجعه کننده دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: این مرکز با مشارکت آموزش و پرورش و استفاده از نیرو‌های بسیج و شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجاد شده است.

انتهای پیام/ه