کیامهر:
ارزش معاملات بورسی فارس ۶۲ درصد کاهش یافت

محمد کیامهر، مدیر تالار بورس منطقه‌ای فارس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، گفت: در مردادماه امسال و طی ۱۶ روز فعالیت ۶۴۵ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۵۲۱۸ میلیارد ریال در بورس منطقه‌ای فارس مورد معامله قرار گرفت.

او افزود: متوسط ارزش روزانه خرید و فروش سهام طی این مدت ۳۲۶۱۲۹ میلیون ریال بوده است.

کیامهر ادامه داد: مقایسه تعداد سهام و اوراق مشارکت معامله شده امسال نسبت به آمارمشابه پارسال نشان می‌دهد حجم سهام معامله شده ۱ درصد و ارزش ریالی معاملات ۶۲ درصد کاهش داشته است.

این مقام مسئول بیان کرد: بررسی ترکیب معاملات انجام شده حاکی از آن است که ۴۷ درصد ارزش معاملات مربوط به خرید سهام و ۵۳ درصد به فروش سهام اختصاص داشته است.

او بیان کرد: در حال حاضر تعداد شرکت‌های استانی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار ۳۱ شرکت است که از این میان ۵ شرکت در بازار اول، ۱۱ شرکت در بازار دوم و ۱۵ شرکت در فرابورس قرار دارند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای فارس تصریح کرد: در یک ماهه اخیر ۵۰ شرکت کارگزاری خدمات لازم را به سهامداران و متقاضیان ارائه داده اند که سرانه معاملات هر کارگزاری طی این مدت ۱۰۴۳۶۱ میلیون ریال و سرانه معاملات روزانه هر کارگزار ۶۵۲۳ میلیون ریال بوده است.

انتهای پیام/