مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش مهدویت تمدید شد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجت‌الاسلام مرتضی مولوی دبیر اجرایی همایش بین المللی «مهدویت، فرصت‌ها و چالش‌ها»  ضمن تشکر از استادان، دانشجویان و صاحبان آثار ارسالی به دبیرخانه همایش گفت : آن دسته از علاقه‌مندانی که تاکنون موفق به ارسال مقالات خود نشده‌اند، می‌توانند در مدت زمان باقی مانده، مقالات خود را به ایمیل mahdaviat@amiralmoemenin.ac.ir و یا به شماره مجازی ۰۹۳۳۹۶۱۱۶۶۱ به دبیرخانه اجرایی همایش ارسال کنند.

وی گفت: باتوجه به استقبال شرکت‌کنندگان و درخواست‌های مکرر آن‌ها مبنی بر تمدید زمان ارسال مقالات، مهلت ارسال مقالات تا ۲۰ شهریورماه تمدید شده است.

مولوی بیان داشت: همایش بین المللی «مهدویت، فرصت‌ها و چالش‌ها» با درجه ISC در مهرماه امسال برگزار خواهد شد و از علاقه‌مندان به پیگیری اخبار همایش می‌توانند اطلاعات تکمیلی را در پایگاه اینترنتی دانشگاه امیرالمؤمنین (ع) اهواز WWW.AMIRALMOEMENIN.AC.IR ببینند.

گفتنی است همایش بین المللی «مهدویت، فرصت‌ها و چالش‌ها» از سوی دانشگاه امیرالمؤمنین (ع) اهواز با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ق