به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها بسیاری از هموطنان اوقات فراغت خود را با انجام بازیهای رایانهای سپری میکنند و همین امر باعث شده تا شاهد رشد تولید و عرضه بازیهای رایانهای در سبکهای متفاوت باشیم.
البته بسیاری از کاربران و کارشناسان در راستای تولید بازیهای داخلی نظراتی دارند و از کیفیت و سایر جزئیات آن رضایت کافی ندارد و این امر باعث شده تا کاربران به سوی بازیهای خارجی روند. البته در این میان برخی بازیها نیز وجود دارند که همپای رقبای خارجی خود گام بر میدارند و پیشرفت چشمگیری داشتهاند.
بسیاری از کاربران بازیهای رایانهای علت این مشکلات را قرار ندادن اعتبارات لازم برای تولید بازی و نداشتن سود دهی برای آنها میدادند، اما همانطور که گفته شد این روزها برخی از بازی سازان بازیهای مناسبی را نظیر سفیر عشق تولید کردهاند. در همین راستا به سراغ تهیه کننده این بازی رفتیم تا درباره سود دهی بازی سفیر عشق توضیحاتی دهد.
مهدی جعفری رئیس مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا بازی سفیر عشق به سود دهی مناسب برای تیم تولید کننده رسید، اظهار کرد: بازی سفیر عشق با استقبال خوبی همراه شد و سود دهی مناسبی داشت.
رئیس مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی با بیان اینکه استقبال مخاطبان به قدری زیاد بود که انگیزه خوبی برای ما ایجاد کرد گفت: نزدیک به صد هزار نسخه از این بازی را در ۵ ماه توانستیم از طریق نشر دیجیتال و فیزیکی به فروش برسانیم.
جعفری بیان کرد: بسیج زیرساختهای مناسب را برای مجموعه فراهم کرد که بازی به خوبی تولید شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/