تعطیلی پارک‌ها و روز بازار‌های کرمانشاه از فردا

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رضا دوستی دبیر ستاد مقابله با کرونای شهرداری کرمانشاه گفت: با اوج گیری موج جدید کرونا از فردا (دوشنبه) تعطیلات سراسری در کشور اعمال شده که در پی آن تمام روز بازار‌ها و نیز جمعه بازار کرمانشاه تعطیل خواهند شد.
او افزود: نظارت بر اجرای این تعطیلی با سازمان میادین و مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه است.
دوستی بیان داشت: به تمام فروشندگان این موضوع اطلاع داده شده و از ورود مردم به محل روز بازار و جمعه بازار خودداری خواهد شد.
دبیر ستاد مقابله با کرونای شهرداری کرمانشاه همچنین از تعطیلی و بسته شدن تمامی پارک‌های سطح شهر در تعطیلات پیش رو خبر داد و افزود: تمام ورودی پارک‌ها مسدود می‌شود.
دوستی ادامه داد: از مردم انتظار داریم در تعطیلات از مراجعه به پارک‌های شهر خودداری کنند و بدانند از ورود آن‌ها جلوگیری خواهد شد.
او در پایان افزود: تمام این اقدامات در راستای حفظ سلامت و جان مردم است و انتظار همکاری مردم را داریم.

انتهای پیام/ق