امانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
وجود ۴ هزار هکتار بافت فرسوده در پایتخت/ ایمن سازی شهر اولویت شورای شهر است

اتونشر جمعه/

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از معضلات شهر تهران بحث ایمنی است که در واقع می‌توان گفت که پایتخت شهری ناایمن است و هرآن ممکن است که حادثه پلاسکو در آن رخ دهد ما طبق برآورد در سال ۹۶، بیش از هزار ساختمان بلندمرتبه ناایمن داریم و آتش‌نشانی هم آن‌ها را شناسایی کرده است.

وی ادامه داد: باید برای ایمن‌سازی این مدل از ساختمان‌ها فکر اساسی شود، اگر این تمهیدات پیش‌بینی نشود قطعا شاهد حوادث بزرگی خواهیم بود و تاثیر بسیار بدی بر روی بافت شهر می‌گذارد، ما نزدیک ۴ هزارهکتار  بافت فرسوده در تهران داریم که آماری بسیار وحشتناک است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: ایمن‌سازی شهر تهران جزو اولویت‌های ما است و امیدواریم در این موضوع گام‌های خوب، مفید و موثری برداریم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/