لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در برپایی مراسم های دهه محرم

حجت الله غلامی سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: مصوبه برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم امسال همانند سال گذشته اجرایی خواهد شد.

او بیان کرد: برگزاری مراسم در فضای باز با رعایت فاصله‌ اجتماعی حدود ۴ متر صورت می‌گیرد.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان اصفهان ادامه داد: مکان‌هایی که مقدور به برگزاری مراسم در فضای باز نیستند می‌توانند با حضور یک چهارم شرکت کنندگان به برگزاری مراسم بپردازند.
او گفت: محدودیت‌های شبانه  در این ایام اجرا خواهد شد و از تمامی شهروندان متقاضی برای برگزاری مراسم خواهشمندیم تا قبل از اعمال محدودیت‌ها مراسم را تمام کنند.
غلامی افزود: مسئولان برگزاری مراسم باید برای اجرای عزاداری مجوز سازمان تحقیقات و ارشاد را داشته باشند.
او ادامه داد: همچنین امسال همانند سال گذشته مراسم های ایام محرم محدودیت زمانی دارند و باید تا ساعت ۲ به فعالیت خود پایان دهند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان اصفهان بیان کرد: برپایی موکب‌هایی که باعث تجمع شهروندان به مناسبت ماه محرم می‌شود ممنوع است.
وی افزود: همچنان در این ایام طرح زوج و فرد در اصفهان اجرایی نخواهد شد.
غلامی گفت: از مسئولان برپایی مراسم خواهشمندیم  تمام دستورالعمل‌های بهداشتی و  فاصله ۴ متری بین عزاداران را رعایت کنند.

انتهای پیام/ی