۹۰ معتاد متجاهر در مهاباد جمع آوری شدند

سرهنگ محمد توحیدی فرمانده انتظامی مهاباد در گفت گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،  اظهار کرد: امسال ۹۰ معتاد متجاهر در سطح این شهرستان پس از شناسایی و دستگیری به کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی شده اند.

توحیدی افزود: این تعداد معتاد متجاهر با همکاری مردم و نیروی انتظامی این شهرستان از سطح معابر و محله‌های مختلف جمع‌آوری شده و برای پاکسازی و ترک اعتیاد خود به یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی شده‌‍اند.

این مقام انتظامی اذعان کرد: در همین ارتباط امسال ۵۹ نفر خرده فروش و توزیع کننده مواد مخدر به همراه پنج نفر تهیه کننده مواد مخدر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

او ادامه داد: از ابتدای امسال ۱۲ دستگاه مرتبط با مواد مخدر شامل پنج دستگاه سواری و هفت دستگاه متوتورسیکلت توقیف و روانه پارکینگ شده اند.

شهرستان مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت هم‌اکنون دارای ۲ مرکز ترک اعتیاد با ظرفیت ۱۲۰ نفر است.

انتهای پیام / س خ