فروش صد میلیونی محصولات سفالی در بیرجند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، فولادی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بیرجند گفت: پنج کارگاه متمرکز سفالگری با چرخ در بیرجند فعال است که به دست پیشکسوتان و علاقه‌مندان به این هنر با اشتغالزایی بیش از ۲۰ نفر به صورت مستقیم اداره می‌شود.

او افزود: طی تحقیقات صورت گرفته از این هنرمندان، هر کارگاه به طور متوسط سالانه بیش از هزار و ۵۰۰ قطعه سفال و سایر محصولات سفالی را تولید می‌کند که فروشی بالغ بر یک میلیارد ریال را به همراه دارد.

فولادی اظهار کرد: تولیدات این کارگاه‌ها علاوه بر فروش در شهرستان بیرجند به شهر‌ها و استان‌های مجاور نیز ارسال می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بیرجند از راه‌اندازی مجموعه کارگاه آموزشی سفال شاهو در خانه تاریخی کوزه‌گران بیرجند خبر داد و بیان کرد: مجموعه کارگاه سفال شاهو در حوزه تولید آثار هنری سفالی، سرامیک و کتیبه و مجسمه سفالین فعالیت می‌کند و تولید آثار هنری از جمله فعالیت‌های بارز این کارگاه آموزشی است.

در سه ماه نخست امسال حدود ۵۰ مجوز در رشته‌های مختلف صنایع دستی صادر و ۱۵ کارگاه صنایع دستی شهری و روستایی در خراسان جنوبی افتتاح شد.

انتهای پیام/ س