برخورد با مدیران کم کار درحوزه آب شرب کرمانشاه

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در نشست بررسی مشکلات آب شرب کرمانشاه گفت: بر اساس پیگیری به عمل آمده از وزارت نیرو به منظور تسریع در رفع مشکلات ناشی از قطع آب مشترکان خانگی، چهار گروه تخصصی با تجهیزات فنی کامل برای تعمیر و ترمیم تأسیسات و خطوط انتقال آب شرب به کرمانشاه اعزام می‌شوند.

او با اشاره به اینکه با هرگونه کم کاری و سوء مدیریت که موجب قطعی آب مشترکان خانگی شود، برخورد جدی می‌شود افزود: شایعات مطرح شده در فضای مجازی در خصوص هرگونه آلودگی آب شرب براساس گزارش آبفا کذب است و آب شرب کرمانشاه کاملاً سالم و بهداشتی است.

مقام ارشد استان با اشاره به اینکه برای راه اندازی تصفیه خانه آب شرب غدیر تلاش و کوششی شبانه روزی انجام شد ادامه داد: همه مدیران متولی این حوزه وظیفه دارند برای کاهش قطعی آب مشترکان خانگی اهتمام جدی داشته باشند.

بازوند بیان داشت: فاز اضطراری تصفیه خانه آب شهر در اجرای طرح بلندمدت آبرسانی به کرمانشاه به بهره برداری رسیده است و باید امکان استفاده حداکثری از ظرفیت این تصفیه خانه با رفع مشکلات خطوط انتقال فراهم شود.

استاندار کرمانشاه در پایان گفت:  امید می‌رود با اضافه شدن ورودی آب‌ها به مرور شاهد کاهش قطعی‌ها باشیم.

انتهای پیام/ق