ویدئویی عجیب از پارک دوبل یک راننده در خیابان!

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، روزانه ویدئو‌های زیادی در فضای مجازی منتشر می‌شود؛ از ویدئو‌های ورزشی و آموزشی گرفته تا ویدئو‌های سرگرمی و حوادث. اما برخی از این ویدئو‌ها پس از انتشار مورد توجه کاربران قرار گرفته و تبدیل به ویدئو‌های داغ می‌شوند، مانند ویدئویی که تلاش یک راننده برای انجام پارک دوبل در خیابان را به تصویر می‌کشد.

در این ویدئو این راننده زن پس از ۳۱ پارک دوبل ناموفق سرانجام موفق به پارک خودروی خود در بین دو خودروی پارک شده دیگر در خیابان می‌شود. این راننده که هویتش مشخص نشده به مدت ۷ دقیقه برای انجام این پارک دوبل تلاش کرد. وی در حالی چندین دقیقه برای پارک دوبل خودروی خود وقت صرف کرد که فضای موجود برای پارک خودرو دو برابر طول ماشین وی بود. در حالی که ماشینی که این راننده قصد پارک دوبل آن را داشت یک ماشین تویوتا آیگو بود که ۱۱ فوت (۳.۵ متر) طول دارد برای او فضایی به طول ۲۱ فوت (۶.۶ متر) برای انجام پارک وجود داشت.

در ویدئویی که توسط دوربین مدار بسته یک ساختمان تهیه شده چگونگی تلاش این راننده برای پارک را نشان می‌دهد. در این ویدئو این راننده دو بار نیز هنگام حرکت رو به عقب چیزی نمانده بود به خودروی قرمز رنگ پارک شده پشت سرش برخورد کند.


بیشتر بخوانید


بنا به گزارش رسانه‌های محلی انگلیس این ویدئو در ساعت ۹.۰۹ دقیقه دوشنبه تاریخ ۱۲ جولای تهیه شده است. «جان مولوی» ۵۴ ساله این ویدئو را در تیک تاک منتشر کرد. این ویدئو از زمان انتشار تاکنون بیش از ۷۵۰۰ بیننده داشته است. انتشار این ویدئو با واکنش کاربران نیز همراه بود. یکی از کاربران در کامنتی نوشت: «به شخصی فکر کنید که به این راننده گواهینامه داده است. بی جهت نیست که گفته می‌شود گرفتن گواهینامه در انگلیس مثل آب خوردن است و زیاد طول نمی‌کشد.»

{$sepehr_media_14445963_400_300}

انتهای پیام/