دستگیری ۳۲ سارق در ساوجبلاغ

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سرهنگ علی سلیمانی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ  گفت: به منظور اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و به منظور برخورد قاطع و قانونی با اخلال گران نظم و امنیت عمومی، طرح پاکسازی سارقان در سطح شهرستان ساوجبلاغ به اجرا گذاشته شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ  افزود: در اجرای این طرح‌ها ماموران موفق به شناسایی و دستگیری ۳۲ نفر سارق و ۸ نفر مالخر و کشف ۱۲ فقره سرقت شدند.

سرهنگ سلیمانی گفت: در این طرح مقدار ۲ کیلو ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر کشف، ۱۲ نفر خرده فروش ونگهدارنده مواد مخدر دستگیر و ۱۰ معتاد متجاهر جمع آوری و تحویل مراکز مجاز ترک اعتیاد شدند.

او افزود: ۱۱ فقره کشف اموال مسروقه از ضایعاتی‌های سطح شهرستان ساوجبلاغ و توقیف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف، از دیگر نتایج حاصل شده در اجرای این طرح‌ها است.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در پایان با اشاره به این که پیشگیری از جرائم و مبارزه بی امان با مجرمان به طور جد در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد، گفت: شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت باند‌های تهیه و توزیع مواد مخدر و سارقان و مخلان نظم و امنیت، بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

انتهای پیام/ ر. ن