رسانه ملی همراه خیریه های درمانی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، همایون ناجی اصفهانی مدیر عامل مرکز نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) در نشست با  مدیر کل صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت: موسسه کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) در حوزه مراقبت‌های حمایتی و تسکینی بیماران فعالیت دارد و به بیماران مبتلا به سرطان خدمات مختلف ارائه می‌کند و اولین و بزرگترین مجموعه در این خصوص در کشور است.

او با اشاره به شرایط کشور و پیری جمعیت افزود: ظرف چند سال آینده جامعه به سمت پیری می‌رود و بیمار‌های مختلف نیز افزایش پیدا می‌کند و یک نیاز اجتماعی مطرح می‌شود و آن نیاز مراقبت‌های حمایتی از بیماران است.

مدیر عامل مرکر نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) تاکید کرد: باید جامعه، مسئولان و بخش‌های مختلف حوزه درمان متوجه شوند که مراقبت‌های حمایتی و تسکین دهنده یک نیاز اساسی و ضروری است و برای آن شایسته است برنامه ریزی و سرمایه گذاری داشته باشند، رسالت اصلی ما در این جهت فرهنگ سازی است تا زمینه و شرایط بهتری برای این گونه مراقبت‌هادر جامعه ایجاد شود و این فرآیند و فرهنگ سازی با کمک رسانه و به خصوص صدا و سیما به خوبی امکان پذیر خواهد بود.

همراهی صدا و سیما با خیریه های استان اصفهان

در این نشست بهرام عبدالحسینی مدیر کل صدا و سیمای مرکز اصفهان، گفت: خیریه‌های بسیار زیادی در استان اصفهان وجود دارند و استان اصفهان در کشور از این لحاظ بسیار موفق و پیش رو بوده است و با توجه به شرایط موجود جامعه این خیریه‌های باید کمک‌های بیشتری به اقشار مختلف داشته باشند و صدا و سیمای مرکز اصفهان در حد توان با این خیریه‌ها همراهی و همکاری می‌کند.

او افزود: خیریه‌ها باید راهبردی و عملیاتی فعالیت کنند  و اقدامات برای مردم ملموس باشد تا مردم انگیز‌های بیشتری برای کمک، یاری و فعالیت در امر خیر داشته باشند.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز اصفهان در ادامه تاکید کرد: امکان ایجاد مستند‌هایی از اقدامات موثر مرکز مکسا را به زودی فراهم خواهیم کرد و این اقدام هم در جهت فرهنگ سازی، مطالبه و توسعه مراقبت‌های حمایتی و تسکینی بیماران و هم در توسعه امر خیر و نیکوکاری صورت می‌گیرد.

بهرام عبدالحسینی با اشاره به برنامه یک شهر ضیافت گفت: در برنامه ماه مبارک رمضان زندانی‌های بسیاری با کمک مردم عزیز و خیرین نیک اندیش آزاد شدند و مردم به صورت ملموس نتیجه کمک‌های خویش را مشاهده می‌کردند و بلافاصله کمک‌های سیار در جهت آزادی زندانیان انجام می‌دادند، لذا رسانه و صدا و سیما نقش پر رنگ و با ارزشی در حوزه ترویج کار خیر دارد.

انتهای پیام/ص